Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá od 8-19 hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
19.11.2021
Dlouho očekávaný zimní model je zpět
Top model pro naše maminky i babičky je zpět. Nedostatkové zboží v dnešních hypermarketech. Širší střih, bezešvá špice a pravá kůže je zárukou Vaši ... číst celé
04.09.2020
Česká novinka v našem sortimentu
Přišel čas na změnu ?     Klasické prestižky už jsou v botníku troje, tak by to chtělo nějaké oživení v sále. Navíc bílá, nebo černá jsou už okoukan... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Veronice Kníchalové, se sídlem Žerotínova 259,76361 Napajedla IČ 05701554(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Proč nakupovat u nás ?

Osobní komunikace

Poradíme s výběrem

Posíláme míry vybrané obuvi

Záruka kamenné prodejny

Rychlé vyřízení

Poporujeme malé výrobce z EU

 

Kde nás najdete ?

Mapa

Kamenný obchod Obuv Beznoska

Masarykovo nám. 223

76361 Napajedla

Po - Pá  od 8.30 - 16.30 hod.

Přestávka 12.00 - 13.00 hod.

Sobota a státní svátky -  zavřeno

 

Možnost otevření mimo otevírací dobu/vyzvednutí po domluvě.

Otevírací doba zde uvedená je v běžném režimu když nejsou platná vládní omezení.

 

Kontakty
Logo
Veronika Kníchalová
Veronika Kníchalová
(Po-Pá od 8-19 hod)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.