Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá od 8-18 hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
25.01.2023
Výběr kvalitní obuvi a stélky Vám může pomoci při bolestech zad.
Máte-li bolesti zad a zjištěnou dysfunkci nohy nebo kotníku, pak je možné bolesti zmírnit zlepšením funkce chodidla pomocí správné obuvi a vložky. Hl... číst celé
03.05.2022
Nová značka komfortní obuvi Axel comfort
Už delší dobu se orientujeme na širší střihy a přírodní materiály, ale nových značek nebo výrobců tohoto typu obuvi nepřibývá, spíše naopak. Tak i pr... číst celé
04.03.2022
Nově přidáváme zásilkovnu
  Již dlouho jsme sbírali reference, že Česká pošta ne všude funguje bez problému a u nás jste zatím neměli možnost zvolení jiného dopravce. Po dlou... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Ověřený zákazník

Přidáno 15. 05. 2023
Příjemný nákup od příjembě komunikující prodejkyně, výhodná cena, ale obuv 2.jakosti
Pro:
Rychle jednani a doručení
Osobni komunikace k zasilce emailem
Proti:
Na strankach obchodu nebylo jasne videt, ze se jedna o prodej bot 2.jakosti
90 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Děkujeme za Vaše hodnocení :-) Jen přidám malé vysvětlení k poznámce. Ve II. jakosti prodáváme jen značky Vitaform a některé modely od Grisport, vždy je to uvedeno v podrobném popise pod zbožím. Většina zákazníků, ale popisy přehlédne, tak dodatečně na tuto skutečnost upozorňuji v emailu a posílám podrobný popis ke každému páru konkrétně, i s fotkami. Vždy se jedná jen o drobnou kosmeticku vadu. Značku Vitaform, by si kvůli vysoké ceně většina zákaznic nemohla dovolit a to by byla škoda. Jsou to prostě úžasné boty. Máme vždy jen pár kusů od modelu a zákaznice už si na ně dělají rezervace :-) Kníchalová Veronika

Ověřený zákazník

Přidáno 05. 05. 2023
Sháněla jsem boty na širší nohu, bohužel nabídka v běžné prodejní síti je nedostatečná. Obchod jsem vyzkoušela na základě kladný recenzí. Příjemně překvapila paní majitelka svým zájmem a ochotou (změření obuvi), doporučením velikosti. Obuv sedí, jsem spokojená
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Děkujeme za Vaše hodnocení :-) Jsem ráda, že jsme vybrali správně. Kníchalová Veronika

Ověřený zákazník

Přidáno 10. 04. 2023
Osobní přístup.
100 %
dodací lhůta
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Děkujeme za Vaše hodnocení :-) Kníchalová Veronika

Ověřený zákazník

Přidáno 31. 03. 2023
Pro:
Maximální ochota a vstřícnost
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Děkujeme za Vaše hodnocení :-) Kníchalová Veronika

Ověřený zákazník

Přidáno 31. 03. 2023
Vřele doporučuji
Pro:
Cena
Rychle doruceni
Snadne vraceni zbozi
Mila a vstricna komunikace
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Děkujeme za Vaše hodnocení :-) Kníchalová Veronika

Ověřený zákazník

Přidáno 30. 03. 2023
Velmi velká ochota,rychlost dodání skvělá komunikace.
Pro:
Jsem velice spokojená s přístupem tohoto obchodu. Velká ochota po telefonu mi poradili jaký typ boty objednat,jaké jsou vhodné na oteklé nohy a ještě mi boty přes víkend dali na kopyto aby se boty ještě trochu roztáhly. Boty jsem objednávala pro mamku, která je na invalidním vozíku. Boty sedí perfektně. Za mně naprostá spokojenost taková ochota se dneska moc nevidí
Žádná
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Děkujeme za Vaše hodnocení :-) Kníchalová Veronika

Ověřený zákazník

Přidáno 28. 03. 2023
Kvalita zboží a péče o zákazníka je výborná.
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Děkujeme za Vaše hodnocení :-) Kníchalová Veronika

Ověřený zákazník

Přidáno 19. 03. 2023
Skvělý obchod, zboží přijde obratem, nakupovala jsem již několikrát, vždy
maximální spokojenost.
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Děkujeme za Vaše hodnocení, vážíme si toho že se k nám vracíte :-) Kníchalová Veronika

Ověřený zákazník

Přidáno 15. 03. 2023
Pro:
Velice příjemná komunikace, přívětivý nákup. Zboží jsem bohužel vracela (nesedělo), přesto veliká spokojenost s obchodem. Vrácení pohodlně přes zaslaný kód přes Zásilkovnu - super. Peníze obratem vrácené. Děkuji za příjemnou zkušenost.
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Děkujeme za Vaše hodnocení :-) Kníchalová Veronika

Ověřený zákazník

Přidáno 11. 03. 2023
Pro:
Skvělý obchod, rychlé doručení, vstřícná komunikace, jsem naprosto spokojená.
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Děkujeme za Vaše hodnocení :-) Kníchalová Veronika

Ověřený zákazník

Přidáno 26. 02. 2023
Komunikace výborná. Spokojenost.
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Děkujeme za Vaše hodnocení :-) Kníchalová Veronika

Ověřený zákazník

Přidáno 21. 02. 2023
Ochota,výběr zboží,rychlost dodání
Pro:
Vše proběhlo na jedničku,výborná komunikace obchodu
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Děkujeme za Vaše hodnocení :-) Kníchalová Veronika

Ověřený zákazník

Přidáno 17. 02. 2023
Skvělý obchod, nakupovala jsem již podruhé, není co vytknout.
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Děkujeme za Vaše hodnocení :-) Kníchalová Veronika

Ověřený zákazník

Přidáno 14. 02. 2023
Pro:
perfektní komunikace
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Děkujeme za Vaše hodnocení .-) Kníchalová Veronika

Ověřený zákazník

Přidáno 31. 01. 2023
Maximální spokojenost s obchodem
Pro:
Přehledné webové stránky, možnost obuv vyzkoušet v kamenné prodejně, příjemná komunikace, rychlá reakce obchodu, kvalitní obuv za dobré ceny.
100 %
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Děkujeme za Vaše hodnocení :-) Kníchalová Veronika
Recenzí na stránku 153045
VAŠE HODNOCENÍ

Zde můžete psát jak jste byli s nákupem u nás spokojeni i případné přípomínky.

HODNOCENÍ NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ

Dobrý den pani Kníchalová,
bačkůrky mi byly doručeny v pořádku, jsou moc pěkné, určitě budou příjemně hřát. Děkuji za Váš mimořádně kladný a odpovědný přístup k zákazníkovi (splnila jste slib, že se mi sama ozvete až budete mít nové zboží). Velmi si toho cením a příště se na Vás opět s důvěrou obrátím.
Pěkný den

 

Dobrý den  chtěl bych Vám poděkovat  za ochotu jak jednáte se zákazníkem.Papuče i důchdky došli v pořádku a padnou jako bych si je šil sám.  Moooooc:-)děkuji   L. Pokorný


Dnes jsem si vyzvedla zásilku od Vás ,moc děkuji,vše je v pořádku a obuv sedí,děkuji moc ,s přáním příjemných a klidných posledních dnů roku a do nového roku hlavně zdraví a vše dobré. HORÁKOVÁ V.

 

Zdravím,dnes dorazily boty - spokojenost s velikostí i kvalitou, no prostě se vším. I s rychlým vyřízení a ochotou Vaší firmy.Moc děkuji za sebe i babičku!!!!Pafkovičová

 

Dobrý den,

boty dorazily v pořádku a sedí celkem dobře. Já jsem měla v předchozích letech podobné a chtěla jsem opět takové, tak jsem byla ráda, že jsem je u Vás našla.
Děkuji, přeji hezký den.
Posingerová

 

Zboží dorazilo v pořádku a manžel je spokojený.Jste milá a velmi ochotná.Díky Vlková

 

Ano,vše proběhlo v naprotém pořádku.Se zbožím jsem spokojena a to velice,proto jsem o Vás již informovala své známé.Ještě jednou děkuji Vaverková

 

Dobrý den,
Dekuji za zaslání zboží,balíček došel v pořádku a papucky udělaly pod stromečkem velkou radost.
Dekuji za vaše vstřícné služby.
S pozdravem Pavlina Esztergalyos

 

Paní Šůrková,chlapecké polobotky Hujo,

Dobrý den, botky přišly v pohodě a synovi jsou prima.Děkuji moc Šůrková

 

Paní Koudelková, mokasíny Hujo

Dobrý den,
botičky jsem obdržela v pořádku,ale bohužel je musím vrátit,protože mi jsou velké a i široké.Jsou moc hezké, ale tenhle typ mi nesedí.Děkuji za rychlé vyřízení, byla jsem s vaší firmou velmi spokojená.S pozdravemKoudelková

 

Paní Dobešová, pánské prabos 2-06-05

Dobrý den, balíček dorazil v pořádku - boty jsou moc pěkné a manželovi sedí. V sobotu si je obuje do "ostrého provozu" takže doufáme, že vše bude OK.Děkuji.S pozdravemP. Dobešová

 

Pavla Pačinková, lodičky 1-01-48

Dobrý den. Botičky jsou jak pro Popelku. Velikost sedí. Jen si na sebe musíme zvyknout :-)
Děkuji za rychlé vyřízení obědnávky . A přeju spoustu spokojených zákazníkú

 

Zdena Vinická, nazouvák 1-S45 a trekové Campus 5-009

Dobry den, pani Veroniko,pred chvilkou mi privezl postak boty, hned jsem vyzkoušela a oboje jsou dobře, ty trekace se mi moc libi, hlavne když vydrzi vlhko, tak budu velice spokojena, pantoflíčky jsou dobře, uz je mam obute, mam je na doma.Jeste k tem teniskam, jak mi byly uzke, tak ty se mi vytahly, ze sjem je dala dceri, ji jsou uplne dobře. Takze s Vasim obchodem jsem velmi spokojena a zachovam vam prizen i nadále

 

Alena Ivánková, mokasíny Hujo 1-02-02

 

Dobrý den, mokasíny dorazily v pořádku a jsou velice pohodlné.
Děkuji a příště využiji Vaše služby také.
Přeji hezký den

 

Zdeněk Řěháček, dámské papuče 4-053

Dobrý den,
tak konečně bačkory dorazily a jsou úplně super.Ještě jednou moc děkuji.

 

Andrea Vávrová, dětské kotníkové Richter 3-073

Dobrý den,botky dnes dorazily. Velikost sedí. Jsem moc spokojená.Děkuji a hezký den

 

Anna Mášová, papuče dámské vínové

Dobrý den!

Dnes bačkůrky v pořádku dorazily. Padnou jako ulité.
Moc děkuji za příjemný a rychlý průběh obchodu...

 

Jitka Jurnyklová, nazouvák Linda-Medistyle

Dobrý den. Včera abotky dorazily. Jsou moc pěkné a hlavně velmi pohodlné. Děkuji za zaslání a vstřícnou a ochotnou komunikaci.

Milena Hubíková, sandály Xapatan 2-S02

Dobrý den, tak dnes jsem obdržela sandále, došly v pořádku, velikost sedí, doufám, že mi vydrží zase tak dlouho jako ty první :-). Děkuji za rychlé vyřízení objednávky  a Váš přístup k jejímu vyřizování, s pozdravem Milena Hubíková

D. Hradilová, mokasíny Aldex 1-211 a nazouváky vitaform 1-814

Dobrý den,balíček došel v pořádku obuv je dobrá a dobře padne.Děkuji za zaslání a těším se na další spolupráci.

Pěkný den.                                                                    Danuše Hradilová

 

M. Domanska, sandál Tereza 6-01-007

Dobrý den,balíček dorazil v pořádku.Sandálky jsou moc pěkné a skvěle padnou,děkuji.Krásný den a víkend.Domanská M.


Anna Štoudková, sandál Tereza 6-01-007

Vážená paní Kníchalová, zásilku jsem obdržela včera v pořadku. Děkuji
za vyřízení a Váš kladný přístup. S botami jsem spokojena.

Irena Marková, polobotky Daniel 1-199

Dobrý den,
byl sice trochu zádrhel s doručováním, ale botky už mám.
Přebírala jsem je v práci, obula jsem si je na vyzkoušení (hlavně kvůli velikosti) a už jsem je nevyzula :) Jsou velmi příjemné a pohodlné.
Moc děkuji a přeji hezký den

 

Olga Chocholoušová, botasky oops 1-03-004 a 2-01-004

Dobrý den paní Kníchalová,
obuv dorazila v pořádku a sedí jako ulitá. Vaše stránky jsem si uschovala, pro další případné nákupy. Jste úžasní.

Denisa Borovská, polobotky Aldex 1-046

Děkuji. Polobotky dorazily v pořádku a pasují.

 

Andrea Vávrová, sportovní richter-siesta 3-023, baleríny richter-siesta 3-076

Dobrý den, botky dorazily v pořádku. Malé sedí perfektně. Balerínky vypadají ve skutečnosti lépe, jak na fotce.Moc Vám děkuji za krásné botičky a prima ceny.Přeji Vám jen spokojené zákazníčky...:-)

 

Alena Navrátilová, polobotky Aldex 1-210

Dobrý den, botky dnes v pořádku dorazily. Naprosto splňují má očekávání, velikostně taky super. Už se impregnují a já se těším, až si v nich vyrazím ven.

 

Lenka Šmídková, polobotky Dragon 2-022

Botky se synovi moc líbily,dala jsem mu do nich teplé vložky.Má v nich rezervu,ale je spokojený,nemá rád boty natěsno.Tak mi spadl velký kámen ze srdce,takhle komplikované jsem si to nepředstavovala, když jsem je objednávala.Škoda té prodané velikosti 44,tam by to bylo bez problémů.Děkuji moc za skvělou spolupráci a tu menší velikost už můžete konečně dát do prodeje.

 

Hana Dvořanová, zimní kotníkové Aldex 1-036

Dobry den,boty prisly v poradku a skvele padnou.Moc dekuji

 

Monika Tampierová, polobotky aldex 1-045

Dobrý den,botky dorazily, jsou perfektní, děkuji moc.

 

Věra Kuželová - zimní kotníkové hujo vzor 1-218 a polokozačky aldex černé vzor 1-026

Dobrý den,zásilka přišla v pořádku a podařilo se to i trefit.Moc a moc Vám děkuji za ochotu a vstřícnost.Přeji Vám jen samé spokojené zákazníky ,jako jsem já.Ovšem s takovým příkladný přístupem a ochotou z Vaší strany tomu ani jinak být nemůžeMějte se moc pěkně,ještě jednou Vám moc děkujeme.

 

Jana Mrázková - zimní aldex béžové vzor 1-035

Dobrý večer, boty přišly v pořádku.Jsem s nimi velice spokojena.Sedí perfektně a jsou moc pěkně ušité.

 

Pavel Vintrlík - Planika epir 5-004

Zdravím, botky dorazily a musím přiznat že i hnědá je dobrá a padnou mi za jedna, ještě jednou děkuji i za ten sprej. Mnoho zdaru v podnikání i v osobním životě, přeji hezký den

 

Paní Novotná - papuče pánské vzor 4-029

Dobrý den.Chtěla bych vám strašně moc poděkovat za brzké vyřízení objednávky papučí. Balíček přišel dnes v pořádku a bačkory padnou perfektně. Ještě děkujeme za dárečky je to supr. Již jednou jak už jsem psala jsem stejné bačkory od vás objednávala a byla jsem spokojena

 

Paní Šablaturová - lodičky aga vzor 1-067

Dobrý den, botičky přišly v pořádku. Jsou úžasné, jsem ráda, že jsem do tohoto "risku" šla. - Moc děkuji za dáreček. Vaše stránky jsem už doporučila.  Mějte se pěkně.

 

Pan Morávek - botasky wishot vzor 2-041

Hezký slunečný pozdrav z Prahy posílá Morávek. Dnes jsem botasky dostal a jsou mě jako ulité. Mockrát vám děkuji za péči o zakázku. S přátelským pozdravem

 

Paní Ondrášková - polobotky hush puppies 1-082

Dobrý den,
dnes boty dorazily, sedí perfektně,vše jse v pořádku.Ráda se na Váš obchod v budoucnu opět obrátím.

 

Paní Moldřiková - lodičky di marco vzor 1-198

Boty přišly v pořádku, moc Vám děkuji. Velikost je v pořádku, musím je rozchodit, trochu jsou ještě tuhé. Jinak jsou moc krásné. Ještě jednou děkuji a nashledanou opět příští rok.

 

Pan Michalík - papuče kontíkové  vzor - 4-025

Dobrý den,Máme radost. Papuče sedí, jsou lehounké, vyřízení rychlé. Velké díky

 

Paní Ilona Doubravová - sandál Blanka vzor 1-S14,sandál aldex vzor 1-S37

Pěkné pozdravení z České Třebové a veliké poděkování Vám za rychle a velmi vstřícně i s průvodní korespondencí vyřízenou mou objednávku obuvi. Botky došly v pořádku a moc si pochvaluji i svůj výběr, vše dopadlo dle mého očekávání, boty jsou akorát a jsem velmi spokojená. Speciálně zdravotní sandále Blanka značky Mediastyle od výrobce Kovyst jsem si vyhlédla na základě předchozí zkušenosti s obdobným typem obuvi. Mám podobné boty již nejméně tři roky, jsou krásně pohodlné pro mou příčně i podélně plochou nohu s kotníkem, a nejsem schopna je vyhodit, ačkoliv jsou již dost "jeté", protože tak pohodlné vycházkové sandále jsem snad v životě ještě neměla. Jenže Kovyst již zřejmě tento typ nevyrábí, nikde jsem stejné už nenašla, proto jsem uvítala sandál Blanka, má stejně vyrobenu celou spodní části obuvi, stélku i poděšev. A spokojenost s "došlapem" je mi odměnou za můj výběr. Možná by mi stačila velikost 40, potřebovala bych to odzkoušet, tyto v č.41 jsou maličko delší, ale ve vašem obchodě už nebyly skladem a na noze se ten kousíček docela ztratí. A především Vám, paní Kníchalová, ještě jednou děkuji za vstřícné a rychlé vyřízení mé objednávky. I za přiložený dárek! S pozdravem a přáním mnoha dalších spokojených zákazníkůIlona Doubravová, Česká Třebová

Paní Helena Polzerová - sandál Medistyle vzor 1-S18

Všechno dorazilo v pořádku, boty jsou parádní a velmi pohodlné. Dokáži to ocenit, protože mám rozpadlou klenbu a ne mnoho bot mi z toho důvodu vyhovuje. Velice vám za expresní vyřízení mé objednávky děkuji, dokonce si stačím tyto krásné boty ještě do odjezdu do lázní i pomalounku zachodit.. :-) Dokonce se barevně úplně shodují s mou oblíbenou kabelkou. Velkou radost mám i z vašich perfektních služeb a i z toho, že se jedná o český výrobek. Přeji hodně úspěchu a uspokojení z radosti, kterou děláte svým zákazníkům. S vděkem a pozdravem - Helena Polzerová

Lubomír Procházka - trekové GRISPORT vzor 5-010

Dobrý den.Zboží dorazilo v pořádku.Po prvním odzkoušení na mě udělaly dobrý dojem. Jak se mi v nich bude chodit,to ještě uvidím.

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Proč nakupovat u nás ?

Osobní komunikace

Poradíme s výběrem

Posíláme míry vybrané obuvi

Záruka kamenné prodejny

Rychlé vyřízení

Poporujeme malé výrobce z EU

 

Kde nás najdete ?

Mapa

Kamenný obchod Obuv Beznoska

Masarykovo nám. 223

76361 Napajedla

Po - Pá  od 8.30 - 16.30 hod.

Přestávka 12.00 - 13.00 hod.

Sobota a státní svátky -  zavřeno

 

Možnost otevření mimo otevírací dobu/vyzvednutí po domluvě.

Otevírací doba zde uvedená je v běžném režimu když nejsou platná vládní omezení.

 

Kontakty
Logo
Veronika Kníchalová
Veronika Kníchalová
(Po-Pá od 8-18 hod)
© Pohodlneboty.cz 2013 - 2023
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz